www.FORUM.E-MARYSIA.com

Wszystko dla pięknych kobiet
Teraz jest Pt wrz 10, 2010 5:50 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Trwałe prostowanie włosów!!!
PostNapisane: Pt cze 13, 2008 6:30 pm 

Wypowiadajcie sie co o tym sadzicie.... :D

Tytuł: Re: Trwałe prostowanie włosów!!!
PostNapisane: Pt cze 13, 2008 6:32 pm 

Witam serdecznie uzytkownikow/uzytkowniczki forum :)
Chcialam sie dowiedziec co sadzicie o trwalym prostowaniu wlosow.Ja uwazam ze metoda dosc ciekawa niedawno sie z nia spotkalam, ale jeszcze nie wyprobowalam. Jestem z malej miejscowosci wiec tutaj malo ludzi ma o czyms takim pojecie wiec chcialam zaczerpnac info od kogos byc moze kto probowal tej metody.
Pozdrawiam :)

PostNapisane: Śr cze 18, 2008 6:51 pm 

ja prostuje włosy już prawie trzy lata i mimo ceramicznaj prasowalnicy włosy i tak się przesuszają, już nawet stosujeę maseczki po każdym myciu głowy. Słyszałam zę trwałe prostowanie jest dość drogie i widziałam dziewczyne która zrobiła sobie coś takiego,muszę przyznać że nie warto wydać tyle kasy. po umyciu głowy (nie wiem czy to był raz czy kilka razy) nie były one już takie proste jak miały być. ona też nie była zadowolona z tego zabiegu

PostNapisane: Śr cze 18, 2008 8:50 pm 

Ja tez wlasnie prostuje wlosy prostownica i kurcze wszystko jest fajnie do momentu gdy zbliza sie wieczor robi sie wilgotno, badz zbiera sie na deszcz - na glowie robia mi sie jakies kreciolki. a grzywka to wywija mi sie na druga strone. Dlatego pomyslalam o tym prostowaniu ale moze masz racjem , ze to mi moze nie dac efektu.
Chyba zrobie sobie trwala ;) i nie bedzie problemu :D

PostNapisane: N cze 22, 2008 7:26 pm 

nie wiem dlaczego wszystkie dziewczyny chcą na siłe mieć wyprostowane włosy? na wielu zdjęciach w kolorowych gazetach czy teledyskach dziewczyny kręcą włosy czy robią fale, nawet gwiazdy hollywood kiedy wygladają na naturalne fryzury( włosy rozwiane przez wiatr :) ) to też mają układane przez stylistów i są raczej kręcone niż prostowane.Nawet muszę się pochwalić (ciągle prostuje włosy chociaż z natury trochę się kręcą) jak ostatnio zrobiłam sobie coś w rodzaju loków to kilku facetów oglądało się za mną na ulicy :), więc po co na siłę szkodzić włosom kiedy kręcone też fajnie wyglądają?

PostNapisane: Śr cze 25, 2008 12:03 pm 

Wiesz moze i masz racje , ale nie kazde krecone wlosy wygladaja fajnie i nie kazdy czuje sie w nich fajnie. A gwiazdy hollywoody to bez przesady na nie nie powinno sie zwracac uwagi nad nimi pracuje sztab stylistow i posiadaja dobre kosmetyki a poza tym peruki tez nosza ;)

PostNapisane: Pt cze 27, 2008 8:55 pm 

moje też nie zawsze wyglądaja fajnie, czasem to po prostu mnie wkurzają. wyglądają jakby piorun trzasnął... ale wystarczy jakaś maseczka czy odrzywka do włosów kręconych i na koniec jakiś wosk czy żel i wtedy jest ok.

[ Posty: 7 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC